Cégünkről

DSC 7683 small

Cégünk a DENV-AIR Kft. több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a kompresszortechnika területén és az ország egyik legnagyobb referencialistájával büszkélkedhet. Több mint ezer nagyteljesítményű kompresszor folyamatos szervizét látják el képzett szakembereink. Két telephelyről végezzük az ország kompresszorainak karbantartását a folyamatosan úton lévő szervizautóinkkal. Országos kereskedőhálózatunknak köszönhetően, személyes megbeszélés keretében tudjuk biztosítani partnereink elképzeléseinek szakszerű megvalósulását.

dscn4394

p1010053

dscn4278 2

Nagy múlt és tapasztalat áll mögöttünk a nagy teljesítményű gépek telepítése, üzemeltetése és karbantartása terén. Külföldi nagy projekteken dolgozunk Kubában, Mexikóban és Romániában. Nem csak forgalmazunk, hanem gyártunk is kompresszorokat!

Győri telephelyünkön komplett kompresszorok teljeskörű felújításával, használt kompresszorok kereskedelmével és bérbeadásával is állunk rendelkezésükre.

Komplett tervezést és kivitelezést ajánlunk kedves ügyfeleink részére és egy megbízható nagy tapasztalattal rendelkező figyelmes csapat segítségét a cégük gondtalan üzemeltetésének érdekében.

"MINDIG KÖZELBEN VAGYUNK RÁNK SZÁMÍTHAT!"

TELEPHELYEINK

Az országban két telephellyel rendelkezünk, hogy mindig közelben legyünk. Kereskedelmi és szervizmunkát egyaránt végzünk győri és budapesti telephelyeinkről, így csökkentve az Önök költségeit.

csarnok2

csarnok 1

denvair kompresszorok

Sűrítőblokk és komplett kompresszor felújítási munkákat győri telephelyünkön végezzük el, és itt található a használt kompresszor bemutató csarnokunk is. A kompresszorokat bevizsgáljuk, felújítjuk és három hónap garanciát biztosítunk hozzá. Ezeket a kompresszorokat bérbe is lehet venni, sőt ha nálunk újítja fel a kompresszorát feltétlenül számíthat rá hogy biztosítunk Önöknek tartalék kompresszort a felújítási időszakra.

Bemutatótermünkben pedig minden kompresszortípusból talál egyet, melyet kipróbálhat és meggyőződhet a kiváló minőségükről. De ami a legfontosabb az az a professzionális szervizháttér, melyet ajándékba kap minden kompresszorunkhoz, így Ön innentől gondtalanul üzemeltetheti kompresszorait mi majd figyelünk rájuk Ön helyett, akár távfelügyeleti rendszerrel is.

denvair kompresszor gyor telephely 001

denvair kompresszor gyor telephely 002

denvair kompresszor gyor telephely 003

 Cégünk győri telephelyén, a gyárüzemben történik a DAAM-DAPM készülékek végső összeszerelése, és tesztje. Vevőink egyedi igényei szerint tartályra szerelés, hűtve-szárító szerelés, levegőkezelő egységek illetve az ehhez kapcsolódó csőhálózat szerelése történik.

denvair kompresszor gyor telephely 004

denvair kompresszor gyor telephely 005

denvair kompresszor gyor telephely 006

 

HONDA MÁRKAKÉPVISELET

2006-tól cégünk a HONDA kisgépek észak-nyugat Magyarországi képviselője. Bemutatótermünkben megtekinthető és kipróbálható a HONDA kisgépek komplett választéka. Szervizszakembereink pedig ellátják az új és a régi HONDA gépeik komplett szervizét, karbantartását. Ne feledje a HONDA gépekhez 1+2 év garanciát kap!

denvair honda lompresszor gyo budapest 

KEZDŐ OLDAL